De 9e editie van de Relatiedag. - Verschoorreizen.nl

De 9e editie van de Relatiedag in 2019!

Het is half 9 in de ochtend en de eerste mensen druppelen langzaam binnen in onze garage.
Vandaag staat de 9e editie van de relatiedag op de planning. We voorzien onze gasten van een heerlijk kopje koffie om de dag goed te beginnen. “Waar zullen we naar toe gaan?”, dit is een vraag die we deze ochtend vaak voorbij horen komen. De relatiedag is voor onze gasten een dagje vol verassingen. Niemand weet waar we naar toe gaan en wat er op de planning staat.

Rond 9 uur, wanneer iedereen is ingestapt, vertrekken we naar de eerste locatie. Zodra we op de snelweg zitten beginnen we met een voorstelrondje. Welke verenigingen hebben we aan boord onze touringcar en wat zijn hun tips of dingen waar ze tegen aan lopen. Wel zo leuk om te weten met wie we in de bus zitten natuurlijk!

We rijden richting Harderwijk en horen achter ons al mensen zich afvragen of we naar het Dolfinarium gaan. We rijden het Dolfinarium voorbij en gaan richting Elburg. We gaan naar één van de ’s werelds grootste binnen-zandprojecten. Met zo’n 4000 m3 zand, tientallen sluisdeuren, 1000 jaar oude olijfbomen, botters en beeldhouwwerken, komen de verhalen van onze cultuur van bijbels en botters tot stand. Nadat we genoten hebben van een heerlijk kopje koffie en een gevulde koek, hebben we kort de tijd om in een vogelvlucht alles te bekijken. Voor we het weten is het weer tijd om naar de touringcar te gaan om te vertrekken naar locatie nummer 2.

Weer rijden we richting het Dolfinarium, maar deze keer wel erg dichtbij. Toch slaan we het Dolfinarium weer over en stappen we aan boord van een van de schepen van Rederij Randmeer.
We gaan genieten van een rondvaart onder het genot van een heerlijke koffietafel. De rondvaarten van Rederij Randmeer vinden over het algemeen plaats op het Veluwemeer. Maar als u een andere route in gedachten heeft, is dit in overleg zeker mogelijk!

Intussen zijn we allemaal weer veilig aan land en zetten we onze reis voort. In het kader van ter land, ter zee en in de lucht vertrekken we naar het Aviodrome. Het Aviodrome bestaat uit meer dan 6000 m2 aan vliegtuigpret. We worden ontvangen door gastvrije vrijwilligers die ons een rondleiding gaan geven langs de geschiedenis van de luchtvaart. Wat is hier veel te zien en wat is het interessant! Ook hier zijn we maar kort omdat we in deze dag zoveel mogelijk indrukken willen geven aan onze klanten.

“Gaan we al naar de dinerlocatie of hebben we nog een andere activiteit in petto?” We rijden al wel richting de dinerlocatie maar we hebben nog een laatste activiteit op de planning staan. Restaurant Boschzicht heeft voor ons gidsen geregeld die in onze touringcar stappen voor een rondrit. We maken een korte rondrit die bestaat uit delen van de volgende routes: De kastelenroute, de Oranjeroute, de Utrechtse Heuvelrug-route en de Grebbetocht.

Na afloop van deze bijzondere en interessante rondrit gaan we naar de laatste locatie van deze dag; de dinerlocatie. We gaan dineren bij Restaurant Boschzicht in Scherpenzeel. Het diner bestaat uit een heerlijk soepje vooraf, een pannetje met stoofvlees, verschillende soorten groenten, gebakken aardappeltjes én friet.  Als klapper op de vuurpijl sluiten we af met een heerlijk dessert.

Moe en voldaan keren we na een lange, maar zeer geslaagde dag vol indrukken terug naar Hardinxveld. Iedereen ontvangt van ons nog een tasje met alle informatie over de locaties van deze dag en dagtocht aanbiedingen. Dit kunnen zij thuis nog op het gemak doorlezen! Ook hebben we nog een allerlaatste, maar dan ook echt de allerlaatste, verassing voor onze gasten. We geven ze nog een kleinigheidje mee naar huis zodat ze ons niet vergeten!

Wij hebben van jullie en deze dag genoten!
We hopen jullie weer te zien tijdens jullie uitjes in 2019!

Laatste nieuwsberichten
De Relatiedagen 2020 18 februari 2020