Onze filosofie

Wat kunnen wij betekenen voor uw gezelschap?
Sinds 1923 zijn wij gespecialiseerd in het vervoeren van personen en in het compleet verzorgen van arrangementen op maat voor uw gezelschap. Om u ideeën aan te reiken hebben wij reeds diverse arrangementen uitgewerkt in onze brochure en op de website, maar maatwerk is waar ons team zich voor inzet. Doordat wij een familiebedrijf zijn streven wij naar persoonlijke relaties waarbij persoonlijke communicatie voorop staat. Door service en kwaliteit op het hoogste niveau te leveren zorgen wij voor “onbezorgd genieten voor uw gezelschap”. Wij verwerken uw wensen in al onze arrangementen en garanderen u beslist een beleving voor nu en later!

Ons doel:
Graag neemt ons team uw zorgen uit handen bij het organiseren van een speciaal evenement of een speciale reis. Dankzij ons persoonlijke contact met uw organisator komen wij tot een beleving speciaal op maat gemaakt voor uw gezelschap! Wanneer uw gezelschap blij en tevreden is, dan is ons team dat ook! Dat is waar wij het voor doen! Of het nu gaat om grote of kleinere gebeurtenissen, bij ons bent u altijd welkom!

BELANGRIJK: STICHTING GARANTIEFONDS REISGELDEN

Verschoor reizen (KvK 23006604) is aangesloten bij de SGR. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze website gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. De SGR-garantie verzekert de consument ervan dat hij zijn vooruitbetaalde reisgeld altijd terug kan krijgen, als zijn wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.