De zeven V’s van Verschoor reizen

Verschoor reizen besteedt aandacht aan haar klanten en relaties. Op de voorgaande pagina’s kon u lezen wat onze unieke en sterke punten zijn en welke garanties en certificering wij u kunnen bieden. Op deze pagina laten wij u graag kennismaken met de zeven V’s van Verschoor reizen.

De zeven V’s van Verschoor reizen bieden u duidelijkheid:

favicon

Vaardigheden:
Verschoor reizen is uw touringcarbedrijf en allround reisorganisatie. Specialisten in het vervoer en in het organiseren van compleet verzorgde reizen waarbij comfort en beleving niet te kort schieten. Verschoor reizen is onlosmakelijk verbonden met haar kernwoorden kwaliteit, service en deskundigheid, en dat al sinds 1923! Klik hier voor meer informatie over onze filosofie.

favicon

Verbonden:
De familie en de relaties, daar draait het bij ons om! Verschoor reizen bestaat reeds 4 generaties lang, al 90 jaar. Wat ons onderscheidt is de kennis en de flexibiliteit van het meedenken, adviseren en de persoonlijke betrokkenheid bij uw wensen. Continu denkt het team van Verschoor reizen mee naar passende oplossingen. Of het nu gaat om het streven naar een bepaald budget of het streven naar een bijzondere beleving, u bepaalt de randvoorwaarden van uw arrangement. Wij passen ons advies daar graag
op aan. Klik hier voor meer informatie over het familiebedrijf.

favicon

Verantwoord:
Groen heeft bij Verschoor reizen een groot belang. Naast de vele certificeringen houden wij ons nauwlettend bezig met het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij presenteren u een jong wagenpark. Met al onze uitingen doen wij ons best een steentje bij te dragen aan het milieu, de maatschappij en onze klanten. Klik hier voor meer informatie over Slim op Weg.

favicon

Vertrouwen:
Alle reizen van Verschoor reizen vallen onder de garantie van Stichting Garantiefonds Reisgelden. Tevens onderscheidt Verschoor reizen zich door certificering met ISO 9001 & Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Daarnaast houden wij ons bezig met Smart Move Travel Coach en zijn wij lid van het Koninklijk Nederlands Vervoer. Wij bieden u de garanties en u weet dat u ons kunt vertrouwen! Klik hier voor meer informatie over onze lidmaatschappen en certificeringen.

favicon

Veiligheid:
Met onze jonge en moderne touringcars en optimale veiligheidssystemen in nieuwe touringcars blijft Verschoor reizen gericht op de toekomst. Wij blijven vernieuwen en dat zorgt voor een betrouwbaar wagenpark met het juiste onderhoud. Klik hier voor meer informatie over onze certificering.

favicon

Verzorgd:
Beleving en Zorgeloos. Ons team van reisadviseurs zorgt steeds weer voor een compleet verzorgde reis. Onze definitie van zorgeloos is: met één telefoontje nemen wij uw zorgen uit handen en kunt u op reis met uw gezelschap! In iedere dagtocht of meerdaagse reis staat de beleving centraal. Wij bieden u compleet verzorgde reizen, afgestemd op uw wensen. Daardoor zal er nog lang over gesproken worden! Klik hier voor meer informatie over onze filosofie.

favicon

Veelzijdig:
Specialisme. Touringcar verhuur, dagtochten, meerdaagse reizen, reizen voor jubilea of feesten, partijen en bruiloften, reizen voor instellingen & gemeenten, overheid, reizen met catering en evenementen, vliegreizen, stedenreizen, treinreizen, bootreizen, individuele reizen, personeelsreizen, conferenties en vergaderingen, mindervalide groepen, verenigingen, schoolreizen, werkweken, reizen voor bedrijven, luxe directievervoer, kleinere groepen vanaf 20 personen tot aan zeer grote groepen. Met ons
specialisme verzorgen wij uw reizen op maat afgestemd op uw wensen.
Klik hier voor meer informatie over ons bedrijf.